IMG-8403.jpg

CONTACT OPNEMEN

Vanwege mijn onregelmatige werkuren ben ik telefonisch slecht bereikbaar.
Stuur voor vragen of opmerkingen een e-mail naar info@deventerwandelinge.nl of een bericht via instagram naar  @deventerwandelinge en ik reageer doorgaans binnen 24 uur.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Alles wat je wilt weten voor de wandeling

PLANNING

Het is mogelijk tot 2 uur voor de start van een wandeling te reserveren via de site. Zit je voorkeur van wandeldag of tijdstip er niet tussen of wil je langer vooruit plannen dat de planning op de site? Neem dan contact op. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe data, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

PARKEREN

Voor de culturele natuurwandeling en de stadswandeling kan je parkeren bij het Worp Plantsoen op het parkeerterrein Melksterweide (gratis) of op parkeerterrein De Worp (€1,- per dag). Let op, het gratis parkeren staat vaak vol.

Voor de Deventer Street Art wandeling kan je (gratis) parkeren in het Havenkwartier van Deventer.

KLEDING

De wandelingen gaan ook door bij regen: met de juiste kleding is er geen slecht wandel weer. Bij de natuurwandeling is het aanbevolen om goede wandelschoenen en een lange broek te dragen als bescherming tegen brandnetels en takken. Heeft het in de dagen voor de wandeling geregend, draag dan waterdichte schoenen die onder de modder mogen komen.

ETEN EN DRINKEN

Neem bij de natuurwandeling zelf  voldoende drinken en eventueel een snack mee.

Alle drie de wandelingen eindigen bij een café / restaurant. De natuurwandeling eindigt bij Het Stadsstrand Meadow, de stadswandeling bij Parkcafe Mees op Vogeleiland en de Street Art wandeling bij PUNT in het Havenkwartier.

TOEGANKELIJKHEID

De natuur- en stadswandelinge zijn vanwege trappen, opstapjes en oneffen terrein helaas niet toegankelijk voor rolstoel gebruikers. Bij de natuurwandeling zijn honden niet welkom in de natuurgebieden waar we doorheen wandelen.

START VAN DE WANDELING

De wandeling gaat van start op het afgesproken tijdstip. Zorg daarom dat je op tijd aanwezig bent op het startpunt van de wandeling.

 
PUNT locatie googleA.png
Beginpunt natuurwandeling.png
Beginpunt stadswandeling.png

STARTPUNT
STREET ART WANDELING

Het startpunt van de wandeling is bij PUNT in het Havenkwartier van Deventer. Er is hier vaak voldoende mogelijkheid om te parkeren (= gratis). Vanaf het Centraal Station Deventer is het 20 minuten lopen of 5 minuten fietsen.

Adres: Scheepvaartstraat 7, Deventer

STARTPUNT CULTURELE NATUURWANDELING

Op de stijger van het pontje, aan De Worp kant. Vanuit de stad is dat de ‘’overkant’’ van de IJssel. Kom je met de trein naar Deventer of logeer je hier, dan kan je natuurlijk met het pontje naar de overkant. Een andere mogelijkheid is om over een van beide bruggen naar het startpunt te wandelen of fietsen. Er is ook gelegenheid om de auto te parkeren.

Adres: De Worp 2, Deventer

STARTPUNT STADSWANDELING

Op de stijger van 'het pontje', aan de kant van de stad. Als je geparkeerd staat aan de "overkant" van de IJssel. Dan kan je eenvoudig met het pontje naar het centrum van Deventer gaan. Op de kade, bovenaan de loopbrug naar 'het Pontje' is de verzamelplek voor de stadswandeling.

Adres: Wellepad, Deventer

 
PHOTO-2021-08-26-17-57-16 (1).jpg
IMG-4463.jpg
image0 (1).jpeg

PUNT

De Street Art wandeling begint en eindigt bij PUNT. Dit is een creatieve event locatie en café aan de haven in het Havenkwartier van Deventer:

www.locatiepunt.nl

STADSSTRAND MEADOW

Deze locatie is in de winter gesloten.


De culturele natuurwandeling kan je afsluiten met een hapje en of drankje bij Het Stadsstrand Meadow: www.meadow-deventer.nl

PARK CAFÉ MEES

De stadswandeling eindigt bij Park café Mees op het mooie Vogeleiland, een bijzonder stukje natuur in de stad:

www.meesdeventer.nl

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

De algemene voorwaarden van Deventer wandelinge zijn van toepassing op alle overeenkomsten die met Deventer wandelinge zijn afgesloten worden.

ALGEMEEN

Mijn naam is Inge Hospers en alle wandelingen die ik organiseer als Deventer wandelinge worden door mij begeleid.

GROEPSGROOTE

Voor alle wandelingen is de groepsgrootte maximaal 10 deelnemers. Bij een groepsreservering is dit maximaal 15 personen.

BEVESTIGING

Na het plaatsen en betalen van je reservering via de website is de reservering definitief. Bij groepswandelingen is de reservering definitief nadat je een bevestigingsemail van heb ontvangen. Het is niet nodig om deze te printen, het is voldoende wanneer je deze op je mobiel kan laten zien.

BETALING

Bij het reserveren van een wandeling dient deze direct betaald te worden via Ideal. Bij groepsreserveringen ontvang je een betalingsverzoek via de email. Deze dient binnen 30 dagen of uiterlijk 3 dagen voor aanvang van de wandeling, betaalt te worden.

ANNULEREN

Annuleren van een wandeling kan via de email. Dit is tot 2 weken voor aanvang van de wandeling kosteloos. Bij annuleringen tot 3 dagen van te voren wordt er 50% van de overeengekomen vergoeding in rekening gebracht. Daarna is annuleren niet meer mogelijk.

Als Deventer wandelinge de wandeling annuleert, nadat je een bevestiging heb ontvangen, dan hoef je krijg je het reeds betaalde bedrag teruggestort.

AANSPRAKELIJKHEID

Deelnamen aan een wandeling, alsook deelname aan het verkeer tijdens de wandeling, is op eigen risico. Deventer wandelinge is niet aansprakelijk voor materiële of immateriële schade opgelopen tijdens een wandeling.

 

PRIVACY

Met Deventer wandelinge ben ik verplicht je te informeren over de omgang met je persoonsgegevens. Wat ermee gebeurt, met welk doel en hoe ze worden bewaard & beveiligd.

WAT EN WAAROM

Als je op de website een contactformulier invult of een wandeling boekt, dan worden de volgende persoonsgegevens verwerkt; naam, e-mail, telefoonnummer en adres (alleen in geval van groepswandeling).

Deze gegevens zijn nodig om contact op te kunnen nemen voor het organiseren van de wandeling.

HOELANG

Ik bewaar de gegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor de gegevens worden verzameld. Als ondernemer ben ik wettelijk verplicht mijn administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren.

GEGEVENS INZIEN OF VERWIJDEREN

Neem contact op en ik maak het voor je in orde, uiterlijk binnen vier weken.

VRAGEN

Heb je vragen over de algemene voorwaarden of privacy neem dan contact met mij op.

 

WANDEL MEE MET

DEVENTER WANDELINGE

 
CEA9A8F1-B7FF-4F9C-BD42-6F0C399FDDB3_edited_edited.jpg