top of page
Stadsgids Deventer
CONTACT OPNEMEN

Telefonisch ben ik slecht bereikbaar.

Stuur voor vragen of opmerkingen een e-mail naar info@deventerwandelinge.nl

of een bericht via instagram naar @deventerwandelinge en ik reageer doorgaans binnen 24 uur.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Alles wat je wilt weten voor de wandeling

PLANNING

Het is mogelijk tot 2 uur voor de start van een wandeling te reserveren via de site. Zit je voorkeur van wandeldag of tijdstip er niet tussen of wil je langer vooruit plannen dat de planning op de site? Neem dan contact op.

PARKEREN

Voor de culturele natuurwandeling en de steegjeswandeling kan je parkeren bij het Worp Plantsoen op het parkeerterrein Melksterweide (gratis) of op parkeerterrein De Worp (€1,- per dag). Let op, het gratis parkeren staat vaak vol.

Voor de Expeditie Havenkwartier en de Deventer Street Art wandeling kan je (gratis) parkeren in het Havenkwartier van Deventer.

KLEDING

De wandelingen gaan ook door bij regen: met de juiste kleding is er geen slecht wandel weer. Bij de natuurwandeling is het aanbevolen om goede wandelschoenen en een lange broek te dragen als bescherming tegen brandnetels en takken. Heeft het in de dagen voor de wandeling geregend, draag dan waterdichte schoenen die onder de modder mogen komen.

ETEN EN DRINKEN

Neem bij de natuurwandeling zelf  voldoende drinken en eventueel een snack mee.

Alle wandelingen eindigen bij een café /

restaurant. 

- Deventer Street Art wandeling: PUNT in het Havenkwartier.

- De natuurwandeling: IJsselhotel

- De steegjeswandeling: het Grote Kerkhof (omringt door horeca)

- Alternatieve stadswandeling Deventer: DAVO bieren

TOEGANKELIJKHEID

De buitengewone natuur wandeling en de Deventer steegjeswandeling zijn vanwege trappen, opstapjes en oneffen terrein helaas niet toegankelijk voor rolstoel gebruikers. Bij de buitengewone natuurwandeling zijn honden niet welkom in de natuurgebieden waar we doorheen wandelen.

START VAN DE WANDELING

De wandeling gaat van start op het afgesproken tijdstip. Zorg daarom dat je op tijd aanwezig bent op het startpunt van de wandeling.

STARTPUNT VAN DE WANDELINGEN

PUNT locatie

STREET ART WANDELING

Het startpunt van de wandeling is bij PUNT in het Havenkwartier van Deventer of bij DAVO bieren. Vanaf het Centraal Station Deventer is het beide 20 minuten lopen of 5 minuten fietsen.

Adres: Scheepvaartstraat 7, Deventer

BUITENGEWONE NATUURWANDELING

Op de steiger van 'het pontje', aan De Worp kant. Vanuit de stad is dat de ‘’overkant’’ van de IJssel. Kom je met de trein naar Deventer of logeer je hier, dan kan je natuurlijk met het pontje naar de overkant. Er is ook gelegenheid om de auto te parkeren.

Adres: De Worp 2, Deventer

Beginpunt natuurwandeling
Grote Kerkhof Deventer

STEEGJESWANDELING

Het start- en eindpunt van deze wandeling is op het Grote Kerkhof, naast café De Vrienden van Vroeger.

Adres: Grote Kerkhof 23

ALGEMENE VOORWAARDEN

De algemene voorwaarden van Deventer wandelinge zijn van toepassing op alle overeenkomsten die met Deventer wandelinge zijn afgesloten worden.

ALGEMEEN

Mijn naam is Inge Hospers en alle wandelingen die ik organiseer als Deventer wandelinge worden door mij begeleid.

GROEPSGROOTE

Voor alle wandelingen is de groepsgrootte maximaal 15 personen of 20 personen.

BEVESTIGING

Na het plaatsen en betalen van je reservering via de website is de reservering definitief. Via de e-mail ontvang je een bevestiging: het is niet nodig om deze te printen, het is voldoende wanneer je deze op je mobiel kan laten zien.
Bij groepswandelingen is de reservering definitief nadat een datum en tijdstip voor de wandeling is afgesproken.

BETALING

Bij het reserveren van een wandeling dient deze direct betaald te worden via iDeal. Bij groepsreserveringen ontvang je na afloop van de wandeling per mail een  betalingsverzoek. Hiervoor is een betalingstermijn van 30 dagen. Wanneer deze overschreden wordt is er een verlening van 14 dagen. Als de factuur dan nog niet betaald wordt, wordt er per 14 dagen een herinnering gestuurd en een bedrag van 15,- euro administratiekosten in rekening gebracht. 

 ANNULEREN INDIVIDUELE WANDELING

Annuleren bij individuele wandelingen kan alleen via de email. Bij annulering van de wandeling ontvangt u:
- Tot 2 weken vooraf: het volledige bedrag terug.
- Tussen 2 weken en 3 dagen vooraf: 50% van het totale bedrag terug of is het is 1x mogelijk om binnen 2 maanden bij een andere wandeling aan te sluiten.
- Binnen 3 dagen voor de start is annuleren of verplaatsen niet meer mogelijk.

ANNULEREN GROEPSWANDELING

Bij groepswandelingen is annuleren mogelijk tot 2 weken voorafgaand aan de wandeling. Bij annulering tot 1 week voor aanvang van de wandeling word €30,- in rekening gebracht. Binnen 1 week voor aanvang van de wandeling is annuleren niet meer mogelijk en zal de volledige wandeling in rekening worden gebracht. Annuleren vanwege weersomstandigheden zijn geen uitzondering op bovenstaande, tenzij er een (sneeuw)storm voorspeld is.

ANNULEREN VANUIT DEVENTER WANDELINGE

Als Deventer wandelinge de wandeling annuleert, nadat je een bevestiging heb ontvangen, dan krijg je het reeds betaalde bedrag teruggestort.

AANSPRAKELIJKHEID

Deelnamen aan een wandeling, alsook deelname aan het verkeer tijdens de wandeling, is op eigen risico. Deventer wandelinge is niet aansprakelijk voor materiële of immateriële schade opgelopen tijdens een wandeling.

PRIVACY

Met Deventer wandelinge ben ik verplicht je te informeren over de omgang met je persoonsgegevens. Wat ermee gebeurt, met welk doel en hoe ze worden bewaard & beveiligd.

WAT EN WAAROM

Als je op de website een contactformulier invult of een wandeling boekt, dan worden de volgende persoonsgegevens verwerkt; naam, e-mail, telefoonnummer en adres (alleen in geval van groepswandeling).

Deze gegevens zijn nodig om contact op te kunnen nemen voor het organiseren van de wandeling.

HOELANG

Ik bewaar de gegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor de gegevens worden verzameld. Als ondernemer ben ik wettelijk verplicht mijn administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren.

GEGEVENS INZIEN OF VERWIJDEREN

Neem contact op en ik maak het voor je in orde, uiterlijk binnen vier weken.

VRAGEN

Heb je vragen over de algemene voorwaarden of privacy neem dan contact met mij op.

MAILADRES BEWAREN

Het is mogelijk om je mailadres op te geven, zodat ik je op de hoogte kan houden van nieuwe wandeldata. Dit mailadres zal ik niet doorgeven aan derden. 

WANDEL MEE MET

DEVENTER WANDELINGE

CEA9A8F1-B7FF-4F9C-BD42-6F0C399FDDB3_edited_edited.jpg
bottom of page