top of page
Zoeken
  • ingehospers

15 Leuke betaalbare cadeaus voor wandelaars

Bijgewerkt op: 8 feb.



Natuur en wandelen gaan hand in hand, en voor degenen die genieten van lange wandelingen in de buitenlucht, kan het vinden van het perfecte cadeau soms een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er tal van geweldige cadeau-ideeën voor wandelaars, van praktische accessoires tot gadgets die het avontuur nog leuker maken. Of je nu een verjaardagscadeau zoekt voor een vriend of collega die graag wandelt of een cadeautje wilt geven aan een geliefde die regelmatig de paden bewandelt, deze blog geeft je inspiratie voor de beste cadeaus voor wandelaars.


Bij een groot aantal producten staat vermeld waar je deze in Deventer kan kopen, hierdoor maak je jouw aankoop duurzaam en steun je de lokale winkels.


1. Wandeling bij Deventer wandelinge

Geef een onvergetelijke wandelervaring cadeau met een Deventer Wandelrondleiding. Ontdek de prachtige geschiedenis en bezienswaardigheden van deze historische stad onder begeleiding van een lokale gids. Een perfect cadeau voor wie graag wandelt en geïnteresseerd is in cultuur en geschiedenis.

Waar kopen: via www.deventerwandelinge.nl

Kosten: 10 euro per persoon of groepen vanaf 70 euro


2. Schriftje met persoonlijke wandeltips

Vraag vrienden, familie of collega's om hun favoriete wandelingen op te schrijven en bundel deze in een mooi schriftje. Het perfecte cadeau voor avonturiers en natuurliefhebbers! Dit is vooral een erg leuk en persoonlijk groepscadeau! Denk bijvoorbeeld als cadeau voor een collega die met pensioen gaat of 12,5 jaar in dienst is.

Waar kopen: Alternote in Deventer

Kosten: 5 - 20 euro


3. Inschrijving voor Walk of Wisdom

Geef een unieke en inspirerende ervaring cadeau met een inschrijving voor de Walk of Wisdom. Dit is een pelgrimsroute van 136 kilometer door het prachtige landschap van Gelderland, waarbij de ontvanger kan reflecteren en inspiratie kan opdoen. Een betekenisvol cadeau voor wie op zoek is naar rust, bezinning en verbinding met de natuur.

Waar kopen: via www.walkofwisdom.org

Kosten: 30 - 45 euro


4. Sokken met levenslange garantie

Deze Darn Tough sokken zijn niet zomaar sokken - ze zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan. Met een levenslange garantie hoef je je geen zorgen te maken over slijtage, gaten of andere schade. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met een duurzaam ontwerp zijn deze sokken de perfecte keuze voor wie op zoek is naar comfort en kwaliteit die lang meegaat.

Waar kopen: via www.dutchmudmen.com

Kosten: 20 - 40 euro


5. Titanium spork

Deze light my fire spork titanium spork is de perfecte combinatie van een lepel en vork in één, ideaal voor kamperen, backpacken en outdoor activiteiten. Lichtgewicht, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, het is een must-have voor elke wandelaar.

Waar kopen: Bever in Deventer

Kosten: 20 - 30 euro


6. Schepje 'Leave no trace'

Met dit 'leave no trace schepje' kun je in de natuur kamperen en wandelen zonder een blijvende impact achter te laten. Het lichtgewicht en compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om uit te voeren en te gebruiken voor het begraven van menselijke uitwerpselen, afval en andere sporen van menselijke aanwezigheid.

Waar kopen: via www.bikepackingshop.nl

Kosten: 20 - 30 euro


7. Picknickkleed

Dit lichtgewicht picknickkleed van Matador is de perfecte metgezel voor elke wandeling of buitenactiviteit. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk op te bergen en beschermt tegen vocht en vuil. Een comfortabele en handige optie voor iedereen die van de natuur wil genieten.

Waar kopen: via www.ikwilmeerreizen.nl

Kosten: 40 - 50 euro


8. Herbruikbaar lunchtasje

Dit herbruikbare lunchzakjes is een milieuvriendelijke en stijlvolle manier om je lunch mee te nemen tijdens een wandeling of op het werk. Het duurzame materiaal en de isolatie houden je eten vers en koel, terwijl het compacte ontwerp gemakkelijk in je rugzak past. Een praktische en duurzame keuze voor dagelijks gebruik.

Waar kopen: Hoge Ramen in Deventer

Kosten: 10 - 15 euro


9. Thermos drinkbeker

Deze 1-persoons thermosbeker van Stanley is gebouwd om lang mee te gaan en de warmte van je drankje te behouden. Met een stevige constructie en lekvrij deksel is het ideaal voor onderweg. Een duurzame en betrouwbare keuze voor koffieliefhebbers en thee drinkers.

Waar kopen: Bever in Deventer

Kosten: 25 - 35 euro


10. Drinkfles

Deze 24Bottles drinkfles is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is 100% BPA-vrij. Met een stijlvol en duurzaam ontwerp is het perfect om je drankjes koel te houden tijdens wandelingen. Een ecologische keuze voor wie op zoek is naar een herbruikbare en lekvrije drinkfles.

Waar kopen: Hoge Ramen Deventer

Kosten: 30 - 40 euro


11. Zonnebrand

Deze plasticvrije zonnebrand is een milieuvriendelijke optie voor de bewuste buitensporter. Beschermt tegen de zon zonder schade toe te brengen aan het milieu. De verpakking is lichtgewicht gemakkelijk om mee te nemen.

Waar kopen: Hoge Ramen in Deventer

Kosten: 15 - 20 euro


12. Camera clip

Met deze handige cameraclip kun je je camera veilig aan je rugtas bevestigen tijdens het wandelen. Het stevige ontwerp zorgt ervoor dat je camera veilig en gemakkelijk toegankelijk blijft, terwijl je je handen vrij hebt om te genieten van de natuur. Dit is een iets duurder cadeau, maar een onmisbaar accessoire voor avontuurlijke fotografen.

Waar kopen: Foto Hekkert in Deventer

Kosten: 80 - 90 euro


13. Abonnement op een wandel magazine

Geef het perfecte cadeau aan elke wandelliefhebber met een abonnement op een wandelmagazine. Met elke uitgave vol inspiratie, tips en verhalen over de mooiste wandelroutes en bestemmingen. Een cadeau dat de ontvanger keer op keer zal laten genieten van zijn of haar favoriete hobby.

Waar kopen: via www.wandelmagazine.nu

Kosten: 15 - 25 euro


14. Spelletjes voor onderweg

Maak een meerdaagse wandelen nog leuker met een lichtgewicht en compacte reisspelletjes zoals Qwixx en de reiseditie van Regenwormen. Perfect om onderweg te spelen en plezier te hebben met vrienden en familie.

Waar kopen: Koning Willem in Deventer

Kosten: 5 - 20 euro


15. Kaarten en gidsen

Geef een onvergetelijk cadeau met een wandelkaart of gids. Laat de ontvanger de mooiste plekken ontdekken en genieten van de natuur. Er zijn kaarten en gidsen voor ieder wat wils, van avontuurlijke routes tot rustige wandelpaden. Het perfecte cadeau voor wie graag de buitenlucht opzoekt en nieuwe plekken wil verkennen.

Waar kopen: online via de Deventer wandelwinkel

Kosten: 10 - 40 euro



Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page